SKILLSZKITCHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SkillszKitchen. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 8:46 Eten was lekker kwa smaak, maar was koud.
17 jan 2023 om 22:06 Heel slecht.. ik geef niet zo snel reviews maar dit moest ik wel gwn ff kwijt.. het duurde super lang en het eten was echt koud! Het liefst had ik geen ster gegevens
20 okt 2022 om 19:52 Heerlijk gegeten. Zeker van plan de andere vegan gerechten te proberen. Enige minpuntje was het stuk satéprikker op mijn burger. En zelf nog vegan mayonaise toegevoegd.
6 okt 2022 om 13:41 Het broodje van de avocado burger was helaas droog maar de rest was heerlijk en niets op aan te merken!
9 sep 2022 om 22:40 Niet lekker, koud, :(
12 aug 2022 om 18:46 Niks loaded aan de loaded fries. Niet lekker. Bij 1 portie zat zelfs een haar in het eten. Wel geld terug gekregen van die portie maar alsnog 1 grote teleurstelling als je hier besteld.
12 aug 2022 om 7:02 Erg lekkere advocado burger menu ! Ik ga hier vaker bestellen ^.^
7 aug 2022 om 19:48 Loaded fries waren niet “geload” paar stukjes kip die nergens naar smaakte en de friet was slap. Pasta smaakte ook nergens naar.. klonk lekker en vernieuwend maar zeker geen aanrader, sorry. Bezorging duurde heel lang terwijl ze 3 min verder zitten
4 aug 2022 om 9:03 Wat een heerlijke vernieuwde stijl met eten! Mocht iets groter zijn voor het lekkere, maar goed op smaak en binnen de verwachtte tijd afgeleverd!
8 jul 2022 om 19:36 Lekkere Pasta. Zeker voor herhaling vatbaar!
17 jun 2022 om 19:04 Heerlijk gegeten! Dit was echt top!
10 jun 2022 om 18:30 Lekker eten en goede porties , aanrader !!